Conveni MB el Hotel Font Santa

Ofertes disponibles durant tot el 2013 pels socis del Club:

1 dia al Fontsanta

Copa de cava per persona
Circuit termal amb 1 bany termal inclòs (duració aproximada 1,5h)
Jacuzzi termal
Dinar al nostre restaurant (begudes no incloses) 

Preu: 85€ per persona (IVA inclòs)  

Servei de restaurant

Copa de cava per persona
Menú Flor de Sal

Preu: 35€ per persona (IVA inclòs) 

Font Santa Hotel, Thermal Spa & Wellness

Font Santa Hotel és un hotel de 4 estrelless superior situat a Campos, al sud de la illa de Mallorca. És molt més que un allotjament exclusiu: en ell podrà gaudir del plaure i benestar del seu Thermal Spa, que compta amb les úniques aigües termals naturals de Balears. I tot això en un entorn idíl·lic.

L'espai natural protegit de la platja d'Es Trenc i Es Salobrar de Campos. Relaxi's en un espai pensat per a la seva comoditat i tranquil·litat, i descobreixi el secret de les nostres aigües…
Per més informació: http://www.fontsantahotel.com

Thermal Spa

Les aigües del Thermal Spa del Font Santa Hotel són diferents a les de qualsevol centre spa de Balears, ja que són les úniques termals d'origen subterrani explotades a les illes.
Aquestes aigües emergeixen del subsòl, i en el seu ascens a aqüífers superficials es carreguen d'elements minerals, dotant-les d'unes propietats difícilment reproduïbles de manera artificial.
Així, presenten una elevada presència en minerals (25,34 g/l), entre els quals predominen el clor i el sodi en forma de sals i, en menor concentració, altres elements com a magnesi, calci, sofre, fluor, potassi, etc. Aquesta riquesa mineral estimula una sèrie d'efectes positius en l'organisme (en la pell, en la circulació sanguínia i limfàtica, etc.), i per això han estat declarades d'utilitat pública des de 1869.
Per a més informació: http://www.fontsantahotel.com/es/thermal-spa 

Habitacions

Font Santa Hotel disposa de 25 habitacions acollidores i espaioses, la majoria d'elles amb terrasses privades amb vista a l'àrea protegida i natural del Parc Natural d'Es Trenc- Es Salobrar de Campos. El seu disseny combina elements de tradició i modernitat, amb sòls de fusta i predomini de colors clars, creant una atmosfera de repòs amb la qual perllongarà la sensació de benestar del Thermal Spa.
Les habitacions estan equipades amb les últimes tecnologies i totes les comoditats que li permetran experimentar el màxim confort.
Per a més informació: http://www.fontsantahotel.com/es/habitaciones

www.cnrapita.com

Explanada del Port, s/n - 07639 - Sa Rapita - Campos (Mallorca) - Tel. 971 64 00 01 Nota legal